×

Produsele mele

Nu ai adaugat niciun produs in cos.

Mai cumpara de 500 de lei si beneficiezi de transport gratuit in Romania!
Continua cumparaturile

Povestea noastra


Totul a inceput in anul 2019 cand Ioachim avea 6 luni. Poate multe vise sunt inca din copilarie sau pur si simplu te nasti cu ele, nu este si cazul meu. Pana acum un an, nu aveam niciun vis, dar uite ca de cele mai multe ori visele apar peste noapte. Asa s-a nascut si Mon petit Jo, din dragostea si grija pentru copilul meu.

Ce imi doresc eu, este ca Mon petit Jo sa ofere micutilor nostri hainute de cea mai buna calitate, facute din materiale special create in fabrici care produc exclusiv materiale pentru copii.

Fiecare produs este creat in atelierul nostru din Romania și vrem sa ne asiguram ca, nu numai design-ul hainutelor este rafinat, dar si calitatea lor este excelenta si perfecta pentru cei mici.

Ce iubim?


Natura si copiii

Sensibilitatea pielii copiilor, impreuna cu protejarea naturii, sunt grijile noastre principale. De aceea alegem atent, doar materiale de calitate superioara, produse in fabrici internationale, specialzate exclusiv pe tesaturi pentru copii. Folosim materiale organice si imbinam in piesele noastre, broderii, dantele si captuseli naturale, pe care le accesorizam cu nasturi si detalii ecologice. Utilizam produse reciclabile si etichete bio-degradabile, stimuland astfel sustenabilitatea mediului inconjurator.

Un lucru deosebit de important este ca toate materialele detin certificatul STANDARD 100 by OEKO-TEX®, una dintre cele mai cunoscute etichete la nivel mondial pentru textile testate impotriva substantelor nocive, ceea ce inseamna ca sunt inofensive din punct de vedere ecologic. Acest standard reprezinta increderea si siguranta ridicata a produsului nostru


Atelierul nostru superb

Un loc frumos, inzestrat cu caldura si fericire, unde ideile prind aripi, iar aripile se transforma in creatii minunate. Aici avem cele mai performante masini de croitorie.

Designul si unicitatea

Povestea fiecarei creatii are in spatele ei, puritatea copiilor, sensibilitatea si bucuria lor. Asta vrem sa transmitem prin designul, culorile si detaliile colectiilor noastre, completate de tesaturile speciale pentru copii, unice in Romania.
Oferim servicii personalizate si brodam inscriptii pentru evenimente si aniversari speciale.


Prietenia clientilor

Suntem mereu aproape de clientii nostri, comunicam deschis si ii indrumam spre alegerea ideala, in functie de preferintele lor.


Atentia la detalii

Intotdeauna impachetam produsele cu multa grija, astfel incat experienta clientilor, sa fie una extraordinara. Punctualitatea livrarii comenzilor face parte din principile noastre de baza.

Veselia si buna dispozitie

Avem o echipa tanara, pasionata si implicata, unde zambetul si buna dispozitie sunt obligatorii.

Tot ceea ce iubim, sunt cele mai de pret valori ale noastre!
Fiti alaturi de noi in Universul Mon petit Jo, pentru ca fiecare copil este Universul mamei lui.

Urmariti-ne pe @MonpetitJo pentru a vedea cele mai noi colectii.